fbpx

S-a deschis Glamour by the sea, pe Bulevardul Mamaia, in fata Hotelului Palas Pelican (P)

S-a deschis Glamour by the sea, pe Bulevardul Mamaia, in fata Hotelului Palas Pelican – un restaurant care surprinde prin bun gust, decor modern si savoarea preparatelor mediteraneene, anunta reprezentantii Glamour, intr-un comunicat de presa.

Pe langa restaurantul a la carte, care se bucura de o terasa plina de verdeata si flori, cu capacitate de 200 de persoane, locatia Glamour by the sea se diferentiaza si cu alte facilitati, precum plaja privata, zona dedicata de lounge, beach bar unde se pot servi cele mai incantatoare cocktailuri, dar si loc de joaca si o zona de relaxare amenajata atent cu pufuri si vatra de foc. De mentionat desigur, ca locatia este amplasata strategic pe promenada avand acces la plaja, unde cei care decid sa ne treaca pragul se pot bucura de muzica live si de un ring de dans chiar pe plaja, se mai arata în comunicat.

„Practic ne-am gandit sa acomodam facilitati pentru intreaga familie. Glamour by the sea nu este doar despre mancare ci despre oameni si comunitatea din care facem parte. Este despre promisiunea de a inova continuu si despre efortul constant de a ramane o destinatie pentru cei care cauta o experienta memorabila la Marea Neagra.

Organizam si evenimente/petreceri corporate sau private, dar suntem aici si pentru orice alt fel de calatorie culinara pe care clientii si-o doresc.

Ne face o deosebita placere sa va invitam la o degustare in masura in care ajungeti pe litoral” declara Ovidiu Oancea –  Manager Glamour by the sea.

Meniul a la carte este compus din preparate specifice bucatariei mediteraneene, este variat si cu siguranta satisface si cele mai exigente gusturi, se mai arata in comunicat.

Preparatele Gourmet sunt un real deliciu culinar, toate ingredientele sunt atent selectionate din surse locale si proaspete, oferindu-i locatiei un plus de stralucire dupa cum declara Ovidiu:

„ Credem ca stilul este simplitate plus stralucire. Cam la fel este si in bucatarie.”